Home

WATERSPORTVERENIGING SPANJEVEER MENDONK

is een dynamische watersportvereniging en beheerder van de gelijknamige jachthaven op de westelijke oever van de Moervaart te Mendonk. W.S.M. kende sedert zijn ontstaan in 1995 een gestatige groei en uitbreiding zodat op heden 300m aanlegsteiger voorzien van water en electriciteit, een slipway, een sanitaire container met douche, wasmachine en droogkast ter beschikking zijn.

Ons terrein is volledig omheind en afgesloten zodat uw boot veilig is afgemeerd .
Er is eveneens een clublokaal met terras waar je kan genieten van een verzorgd drankje of deelnemen aan één van de talrijke aktiviteiten.
Het clublokaal is enkel op zondag geopend van 11h tot 19h van 1 juni tot 1 november (10h30 tot 18h30 in de andere maanden) . 
De dienst wordt door de eigen leden verzekerd.

De jachthaven is gelegen in het mooie groene kader van de MOERVAARTVALLEI en is een goede uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten.
In de nabijheid bevindt zich ook het PROVINCIAAL DOMEIN PUYENBROEK  te Wachtebeke en een bezoek aan de historische binnenstad van GENT   behoort eveneens tot de mogelijkheden.

BELANGRIJK BERICHT

BESTE LEDEN

HET BLIJFT GEEN SINECURE OM IN DEZE DAGEN IETS TE ORGANISEREN. VEILIGHEID IS EN BLIJFT VOOR ONS EEN TOPPRIORITEIT EN WE NEMEN GEEN ONVERANTWOORDE INITIATIEVEN. DAAROM HIERONDER EEN OVERZICHT VAN DE WIJZIGING VAN ONZE GEPLANDE AKTIVITEITEN :

1.ONZE KANTINE IS TERUG OPEN . WE HOPEN JULLIE ALLEMAAL WEER MASSAAL TE MOGEN VERWELKOMEN IEDERE ZONDAG VAN 10H TOT 19H.

2. DE JAARLIJKSE TOERVAART ( 13 tot 16 mei) GAAT NIET DOOR WEGENS MOEILIJK TE ORGANISEREN
    DOOR DE BEPERKINGEN IN DE HORECA.

3. ONS MAATJESFESTIVAL KUNNEN WE DIT JAAR NIET OP EEN VEILIGE MANIER ORGANISEREN EN ZAL DUS NIET KUNNEN DOORGAAN.

4.DE FEESTELIJKE HEROPENING VAN HET VAARSEIZOEN WERD VERVANGEN DOOR ONZE DAGUITSTAP NAAR ROTTERDAM OP 24 APRIL EN WORDT NOGMAALS EEN JAAR OPGESCHOVEN NAAR 23 APRIL 2022AL OOK DIT JAAR NIET DOORGAAN.